489,00 €
Kaikki hinnat sisältävät 24 % ALV:n.
UUSI
Valitse tuote
Saatavana valtuutetuilta STIHL-jälleenmyyjiltä
Tämän tuotteen voit ostaa paikalliselta jälleenmyyjältämme. Käytä jälleenmyyjähakua ja ota yhteyttä jälleenmyyjään saadaksesi lisätietoja saatavuudesta.

Tekniset tiedot

Leikkuuleveys46 cm
Leikkuukorkeus20 - 100 mm
Leikkuukorkeuden säätö7-level (central)
Ruohonkeruusäiliön tilavuus52 L
Moottori3,5 km/h

Ominaisuudet

RM 248 T bensiinikäyttöinen ruohonleikkuri: lisää mukavuutta pyöränajon ansiosta

RM 248 T -bensiiniruohonleikkurilla voit leikata keskikokoiset nurmikot tehokkaasti. Arvostat varmasti yksivaihteista käyttömekanismia, etenkin kun työskentelet kaltevilla nurmikoilla tai leikatessasi suurempia viheralueita. RM 248 T -bensiiniruohonleikkurissa on myös pehmeästi pyörivät pyörät, joiden ansiosta se liikkuu vaivattomasti maastossa. Helppokäynnistystoiminto varmistaa, että moottori käynnistyy pienellä vaivalla. Leikkuuleveyden ollessa 46 cm tämä ruohonleikkuri soveltuu jopa 1 200 m2:n nurmikon leikkaamiseen nopeasti ja helposti.

Korkeussäädettävä mukavuusohjaustanko takaa mukavan ja ergonomisen käsittelyn. Keskelle sijoitettu, seitsenportainen leikkuukorkeuden säätö on helppokäyttöinen ja mahdollistaa leikkuukorkeuden säätämisen 20 mm:stä 100 mm:iin.

Vakiovarusteena olevan moniterä-, multauslisälaitteen ja sivupurkaimen ansiosta tämä ruohonleikkuri soveltuu sekä leikkuun että multaukseen. Voit joko ottaa leikkuujätteet suoraan kiinni tai jakaa ne nurmikolle sivupurkauksen avulla. STIHL RM 248 T bensiinikäyttöisessä ruohonleikkurissa on 52 litran ruohonkeräyslaatikko ruohon keräämistä varten. Täyttötason ilmaisin näyttää, milloin laatikko on tyhjennettävä.

Huolto ja neuvot